Vår personvernerklæring

Bortekamp setter stor pris på ditt besøk på våre nettsider, og din interesse for arbeidet vårt.

 

Når du besøker nettstedet vårt ønsker vi at du skal kjenne deg trygg. Med denne erklæringen om vern av personlige opplysninger, vil vi forsikre deg om at all slik informasjonen behandles på en sikker måte av Bortekamp og i henhold til loven som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger. Denne erklæringen gjelder for nettstedet www.bortekamp.no

 

Adressen vår finner du nederst i denne erklæringen.

 

Som bruker av våre websider kan du besøke sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men i enkelte tilfeller og på enkelte sider trenger vi informasjon fra deg slik at vi kan gi deg de tjenestene du ber om.

 

Alle personer Bortekamp har i sitt register, kan be om innsyn i sine opplysninger, og om hvordan vi benytter dem.

 

Når vi trenger informasjon som identifiserer deg (personlige opplysninger), eller som gjør det mulig for oss å kontakte deg, spør vi deg.

 

Vanligvis ber vi om denne informasjonen når du vil registrere deg som medlem eller når du gir en gave. Dette gjelder også om du vil registrere deg for å bli med i en konkurranse, bestiller elektronisk nyhetsbrev, eller deltar i andre aktiviteter der du må registrere deg.

 

Informasjonen vi spør etter er ofte begrenset til e-postadresse, navn, men kan også inneholde informasjon som telefonnummer og adresse.

 

Strømmestiftelsen henter også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og til å gi generell statistikk for bruk av nettstedet.

 

Bruk av personlige opplysninger

 

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

 

For å sikre at området dekker dine behov.
For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud, og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
For å hjelpe oss med å produsere og publisere innhold som er relevant for deg.

 

Bortekamp har forpliktet seg til å beskytte sikkerheten for de personlige opplysningene dine. Vi bruker flere sikkerhetsteknologier og -fremgangsmåter for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang, bruk eller videreformidling. Når vi overfører sensitiv informasjon (som kredittkortnummer) over Internett, beskytter vi den ved hjelp av kryptering, for eksempel SSL-protokollen (Secure Socket Layer).

 

Bortekamp vil av og til oppdatere erklæringen om vern av personlige opplysninger. Når vi gjør det, vil vi også endre «sist oppdatert» – datoen nederst i erklæringen. Når det gjelder vesentlige endringer, vil Bortekamp varsle deg ved å plassere en tydelig melding på www.bortekamp.no

 

Har du kommentarer til denne erklæringen tar vi gjerne mot det. Da kan du kontakte oss via post@bortekamp.no eller per brev.

 

Bortekamp
Sluppenvegen 6
7037 Trondheim
Tel. 908 29 991

Oppdatert: Juli 2019