[qode_advanced_tabs title_layout="with_icon" title_tag="h2"][qode_advanced_tab icon_pack="font_awesome" icon="fa-info" tab_title="INFORMERE"]

Spillavhengighet er et tabubelagt tema og kunnskapen i samfunnet er gjennomgående lav. Det er ikke mange idrettsprofiler som har stått frem med sine spilleproblemer.

Vanlige holdninger hos folk er at disse problemene er mer eller mindre selv-valgte og blir dermed ekstra skambelagte hos den som rammes. Den samme skamfølelsen kan pårørende også merke.

Ørjan Hopen sier det godt: ”Han Kjetil, stakkars, han er alkoholiker han. Mens han Ørjan, den tosken, han spiller bort pengene sine han.” Gjennom saker i media, våre ambassadører og foredrag ønsker vi å øke bevisstheten i samfunnet rundt temaet. Vi holder foredrag og workshops for bedrifter og offentlig sektor. Ønsker du å vite mer om dette tilbudet om foredrag/workshops, kontakt oss her.

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab icon_pack="font_awesome" icon="fa-mobile" tab_title="UTVIKLE"]

I samarbeid med SuperEgo AS og Spillavhengighet Norge har vi startet utviklingen av en app som skal gi hjelp til de som har spilleproblemer eller har blitt avhengige.

Dette tror vi blir et nyttig verktøy både for de som har spilleproblemer og deres pårørende.

Appen utvikles på brukernes premisser. Og mye av arbeidet nå går ut på å kartlegge hvilke funksjoner appen brukerne ønsker den skal ha. Mer informasjon kommer her etterhvert som arbeidet går fremover.

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab icon_pack="font_awesome" icon="fa-users" tab_title="FOREBYGGE"]

Vi ønsker å forebygge spilleproblemer gjennom kunnskapsoverføring til idretten. Dette gjør vi gjennom et ambassadørprogram for idrettslagene.

Alle idrettslag, stort eller lite, topp eller bredde får muligheten til å bli det vi kaller en Bortekamp-ambassadør.

Tilbudet er gratis for idrettslagene og er en holdningsskapende miljø-kampanje hvor man utfordres til å se det ”hele” mennesket i sitt idrettslag. Se mer om Bortekamp-ambassadør her.

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab icon_pack="font_awesome" icon="fa-heartbeat" tab_title="HJELPE"]

I samarbeid med Spillavhengighet Norge formidler vi ulike hjelpetilbud for de som er spilleavhengige eller har spilleproblemer.

Spillavhengighet Norge (spillavhengighet.no) har lang erfaring i å hjelpe avhengige og deres pårørende og har følgende hjelpetiltak:

– Nettverksgrupper hvor avhengige og pårørende møter folk i samme situasjon.

– Kontakttelefonen – 477 00 200 (Mandag til torsdag fra kl 09.00 til kl 15.00.)

– Individuelle møter – tid og sted avtales direkte med Spillavhengighet Norge.

Alle tilbudene er gratis.

[/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs]